Home.Interieurstyling.Verkoopstyling.Modelwoning.Portfolio.Wie zijn wij?.Contact.
© Copyright l Ontwerp: Pure Style interieur l styling | Webrealisatie: BeeFamous.nl

 

"Heel bijzonder dat je met zulke kleine aanpassingen zo’n groot effect bereikt, het lijkt een heel ander huis. En het heeft ons helemaal niet zoveel geld gekost." - mevr. W.  Janssen, Rotterdam -

 

Waarom

Je wilt je huis zo snel mogelijk verkopen. Maar... Hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat je huis opvalt? Hoe trek je zoveel mogelijk potentiële kopers aan? Zijn dit enkele vragen waar je mee zit, dan kan Pure Style je helpen. Wij zorgen ervoor dat jouw huis er  ‘op en top' uitziet.

 

De eerste 30 seconden bepalen de indruk van je huis! 90% van de potentiële kopers beslist dan al of ze het huis wel of niet willen kopen. De eerste indruk is dus cruciaal. Het 'wauw' gevoel speelt daarbij een belangrijke rol. Je krijgt namelijk nooit meer een tweede kans voor een eerste indruk!

 

Wat is het

Maar wat is nu eigenlijk verkoopstyling? Het is een manier om je huis zo te presenteren dat het door een zo breed mogelijk publiek aantrekkelijk wordt gevonden, met als doel het zo snel mogelijk en tegen een zo hoog mogelijke prijs te kunnen verkopen. En dat is een hele uitdaging want zoals je weet, smaken verschillen!

 

Je woont misschien al enige tijd in dit huis en bent gewend aan hoe het eruit ziet. Sommige dingen vallen je waarschijnlijk niet eens meer op. Vaak ben je emotioneel gehecht aan bepaalde spullen, dan is het moeilijk deze weg te halen als je er nog woont. Dit terwijl kopers meestal niet in staat zijn door een persoonlijke inrichting heen te kijken. Echter moeten zij tijdens een bezichtiging zich er wel gelijk thuis voelen. Ze moeten als het ware al helemaal wegdromen over hoe zij het zouden inrichten als zij er zouden wonen.

 

Hoe werkt het

Als LNV gecertificeerd verkoopstylist zijn wij in staat om met een kritische, neutrale blik door je huis (en tuin) te gaan. Wij bekijken je huis door de ogen van een potentiële koper en kijken puur naar wat er moet gebeuren om het huis zo goed en zo snel mogelijk te verkopen. Vaak kan dit al met hele kleine en goedkope aanpassingen. Denk bijvoorbeeld aan opruimen, weghalen van persoonlijke spullen, andere indeling van de meubels, beter gebruik van licht en het aanbrengen van sfeer door de juiste accessoires.

 

In Nederland is verkoopstyling nog niet bij iedereen bekend, maar in de Verenigde Staten en Engeland is verkoopstyling al jaren een begrip.

 

Pure Style helpt je bij het 'verkoopklaar' maken van je huis en vergroot zo de kans op een hogere verkoopprijs. Hiermee is het effect van een investering van honderd euro vaak al groter dan een prijsverlaging van enkele duizenden euro’s.

 

 

It's just a matter of giving your interior Pure Style!