Home.Interieurstyling.Verkoopstyling.Modelwoning.Portfolio.Wie zijn wij?.Contact.
© Copyright l Ontwerp: Pure Style interieur l styling | Webrealisatie: BeeFamous.nl

 

“Een sfeervol ingerichte (model)woning verkoopt sneller dan een leegstaande, kale woning”  - Anouk Stok -

 

Met meubels laat je je huis spreken!

Het is gebleken dat leegstaande woningen niet goed verkopen. Op zich ook niet zo raar want een huis kopen, doe je vaak op gevoel. Een lege woning spreekt nu eenmaal niet echt tot ieders verbeelding, het is vaak weinig uitnodigend en sfeervol en de ruimte oogt vaak ook kleiner. Potentiele kopers vinden het dan ook moeilijk een inschatting te maken waar en hoe hun meubels in de lege ruimte zouden passen. Met een sfeervol ingerichte (model)woning zorg je ervoor dat ze zich wel een beeld kunnen vormen.

 

 

Pure Style biedt dé oplossing door leegstaande (model)woningen tijdelijk in te richten met meubels en accessoires. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van  een uitnodigende pure, stoere sfeer waardoor de potentiële koper zich onmiddellijk thuis zal voelen.

 

Het inrichten van modelwoningen, maar ook leegstaande woningen is mogelijk voor particulieren, makelaars, projectontwikkelaars en woningcorporaties.

 

 

Hoe werkt het

Pure Style werkt met een standaard tarief per m2 te meubileren woonoppervlak. Hierbij is inbegrepen: de meubels, accessoires, coördinatie, ontwerp en styling,  op- en afbouw en het transport. De inrichting kan voor een periode van 3 maanden gehuurd worden, na deze periode is verlenging per maand mogelijk.

 

Wil je een vrijblijvende offerte of meer informatie, neem dan contact met ons op.

 

 

It’s just a matter of giving your interior Pure Style!